Het gaat nu toch echt gebeuren!

Lieve fans!

Het gaat nu toch echt gebeuren!!! 

Het is alweer een jaar geleden dat ik de stap genomen had om een eigen nummer te gaan uitbrengen. Ik ben hiervoor een samenwerking aangegaan met Roy Otters van Anro Productions. Na een aantal weken hard gewerkt te hebben aan het nummer was het tijd voor de videoclip opnames. Dit gebeurde op 20 september 2020. Samen met een crew van lieve mensen om mij heen hebben we die dag hard gewerkt om er toch het beste van te maken. Helaas wilde het weer totaal niet meewerken... maar achteraf  geven deze regenachtige beelden nou juist wel een tof effect: Het leven is immers een feestje, alleen je moet zelf de slingers ophangen! Voor de laatste scene was die dag helaas geen tijd meer. We zouden die laatste scene opnemen op een kermis. Helaas gooide de lockdown heel wat roet in het eten... waardoor we besloten om alles uit te stellen.

Op 4 mei 2021 hebben we dan eindelijk toch de laatste scene op kunnen nemen en is de clip zo goed als klaar! Ik ben toen goed gaan nadenken: wat wil ik nu eigenlijk echt bereiken met zingen en mijn muziek? Ik wil heel graag optreden! Dat is echt helemaal mijn ding. Daarom zing ik ook al 6 jaar in de leukste band van Almere, daarom ga ik ook altijd naar karaoke-feestjes of organiseer ik samen met een paar andere artiesten een avond om samen te zingen. Dit hebben we door de omstandigheden van de lockdown al meer dan een jaar niet meer kunnen doen....dus daar wil ik mij op gaan richten. Voor meer optredens moet je meer zichtbaar worden. Mensen moeten aan jou denken op het moment dat zij een leuk feestje willen geven en daar live entertainment bij willen hebben. 

Om meer zichtbaarheid te krijgen doe je er goed aan om te gaan samenwerken met mensen die er echt verstand van hebben. En zo kwam ik uit bij het platenlabel: Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch. Rood-Hit-Blauw Produkties is een dynamisch label dat is gespecialiseerd in voornamelijk Nederlandstalige cd- en dvd- produkties. Zij zijn reeds 30 jaar actief in de muziekbranche en hebben in de loop der jaren heel wat dingen weten te veroveren, binnen de muziekindustrie.

Na twee keer te hebben afgesproken met Ronald en samen hele goede en open gesprekken te hebben gevoerd, zijn we er uit! We gaan samenwerken en mijn eerste eigen single wordt uitgebracht onder het platenlabel van Rood-Hit-Blauw! Wauw, ik ben zoooo blij! Stiekem een meisjesdroom waar ik al jaren van gedroomd heb. Voor de releasedatum van mijn song hebben we gekozen voor woensdag 11 augustus. Dit lijkt nog heel ver weg, maar om alle voorbereidingen goed te kunnen doen en te zorgen dat de beste mensen hiervoor worden ingezet, was deze datum de eerste en de beste mogelijkheid. 

De releasedatum van 'Dicht bij me" zal plaatsvinden op 11 augustus 2021 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info